Yoga som förändringspotential:

yoga som terapi

Yoga har en potential att förändra invanda mönster och beteenden,  i såväl kroppens rörelsemönster, hållningsmönster, andningsmönster som tankemönster. För att yoga ska vara verksam som förändringspotential behövs en rimlig stund för ditt utövande varje dag.

Ett eget yogaprogram får du i samband med vår första konsultation. Under konsultationen tittar jag på din kropps rörelseomfång, hållning, eventuella obalanser samt lyssnar på din livsberättelse. Utifrån denna bakgrund skapar jag ditt program som vi också går igenom grundligt så du känner dig trygg att utöva hemma. Du får med dig programmet hem i streckfigurs-format.

Det kan vara lagom att utveckla programmet ett par gånger om året, för att matcha de förändringar som uppstår i vardagen, kroppen, andetaget och sinnet.

Innan vi ses önskar jag att du tänker igenom vad du har för intention med ditt program. Vilka behov har du? Vilken tid på dygnet vill du utöva och hur mycket tid har du att avvara? Det bör vara en rimlig stund som du faktiskt har i din vardag, eller är beredd att skapa plats för, varje dag. En kort stund varje dag kan göra stor skillnad för din livskvalité, din kontakt med dig själv och omvärlden.

Det är viktigt för mig att du är beredd att göra det åtagande som behövs för att praktiken ska vara verksam.

Vill du boka tid för konsultation och eget program maila jenny@stockholmsosteopaterna.se