Återkoppling från våra patienter

 • Behandlingen var förvånansvärt mjuk, följsam och behaglig. Ganska snabbt blev ryggslutet mycket bättre och efter en tid var problemen i princip borta. Jag kan behöva en upprätthållande behandling då och då efter trädgårdsarbete eller dylikt. En frisk rygg gör all skillnad i världen för livskvalitén. SÅ tacksam!

  Maggie
  62 år
 • Upprepade besvär med smärta och stelhet efter idrottsskador med rygg, fotled och höfter. Skadorna har funnit sedan många år och återkommer när jag slarvar med att upprätthålla träningsnivån eller gör något i vardagen som belastar min kropp negativt.

  Har besökt Stockholmsosteopaterna under många år då skadorna gjort sig påminda. Oftast har en behandling räckt för att få leder, ligament och muskler att komma ihåg hur de ska jobba tillsammans igen. Upplever det nästan som magi hur man kan med mild men precis manipulation få kroppen att återgå till sitt rätta läge igen. Uppskattar även mötet med er och samtalen under behandlingarna. Både närvarande och professionellt bemötande. Kommer så länge behovet och möjligheten finns att återkomma.

  Jon
  40 år
 • Efter många års migränliknande huvudvärk 3-4 gånger i veckan utan att något hjälpt fick jag tips om Stockholmsosteopaterna. Redan första besöket kändes mycket bra. Under behandlingen kände jag mig trygg, välinformerad och delaktig. Redan efter första besöken kände jag en skillnad och blev sedan successivt mycket bättre. Detta har hållit i sig även efter avslutade behandlingar.

  Susanne
  67 år
 • Sökte för problem med axeln efter ett påvisat skelettödem efter en magnetröntgen samt problem med ländryggen, orsakat av Thaiboxning, BJJ och stillasittande arbete. Hade lidit av det i två år efter att jag fått rekommendationen att “vila mig frisk” av läkaren som utförde MR-undersökningen. Besökte minst fyra olika naprapater/kiropraktorer under tiden för att kunna lyfta armen högre än till axeln. Inget hjälpte.

  Hos Stockholmsosteopaterna fick jag ett trevligt och professionellt bemötande och nytt sätt att se på min skada. Man behandlade ryggen för att få ordning på axeln och ländryggen och efter två månader kunde jag hänga i en stång och idag gör jag chins och har jag inga som helst problem kvar. Har rekommenderat osteopati till alla som jag möter med problem efter det.

  Daniel
  34 år
 • Jag fick behandling för ryggen i drygt 2 år och resultatet var revolutionerande för mig! Hälsenebesväret försvann av sig själv i och med att ryggen behandlades. Jag kunde återgå till gymnastik och ett rörligt liv i övrigt utan några som helst besvär.

  Gunilla
  67 år
 • Behandlingen var mjuk och som jag upplevde det försiktig jämfört med motsvarande behandlingar hos naprapat och kiropraktor. Effekten var tydlig efteråt och satt i längre för var gång. Jag behövde 3-4 behandlingar innan jag blev i stort sätt helt bra.

  Christian
  60 år
 • Jag har provat alla möjliga behandlingar under årens lopp men har då enbart upplevt en temporär förbättring av mina problem. Nu har jag gått på osteopatisk behandling i drygt tre år och har aldrig känt mig så smärtfri tidigare. Mina besvär är mycket lättare och jag har en större känsla av kontroll när det gäller min kropp.

  Helene
  64 år
 • I hela mitt vuxna liv har jag provat olika massageterapeuter, naprapater och kiropraktorer för att komma till rätta med mina enorma muskelspänningar i hela kroppen samt regelbunden migrän/spänningshuvudvärk. Behandlingarna har hjälpt kortare perioder (dagar-vecka) men alltid snart kommit tillbaka. 

  För tre år sedan gick jag på min första osteopatbehandling hos Stockholmsosteopaterna och är sedan ett par år tillbaka fri från muskelspänningarna, som visat sig uppkommit pga trauman i barn- och ungdomen. Migränen har försvunnit på köpet. I dag går jag regelbundet på osteopatbehandlingar för att hålla mig mjuk, stark och smidig. Jag får också hjälp med besvär kopplade till träning och mängder med bra tips på hemmaövningar för att bygga en stark och frisk kropp. Vet inte vad jag hade gjort utan Luke och Jenny på Stockholmsosteopaterna. Jag är dem evigt tacksam.

  Mia
  41 år
 • Jag sökte för ett skalltrauma och hade en kraftig hjärnskakning som höll mig sängliggande i tre månader mer eller mindre. Jag har dessutom en gammal knäskada som gjorde att jag hade daglig smärta, hade svårt att gå och röra mig.

  Efter två behandlingar var smärtan i knät nästan borta och jag kunde börja gå normalt, hittade tillbaka till rätt rörelsemönster. Även smärta i nacken och huvudvärk lindrades och jag vågar inte tänka på hur lång min väg tillbaka hade varit utan er.

  Jannice
  38 år
 • Jag hade sedan länge haft problem med rygg och ben. Redan efter första behandlingen kändes det annorlunda i benen och tillsammans med min gymnastik att stärka “korsetten” varje morgon kunde jag leva helt besvärsfri.

  Anne
 • Hade ont i muskler i höfter och ländrygg. Redan efter första behandlingen märkte jag skillnad. Det blev lättare och bättre. Fick också förklarat vad det var, vilket minskar oron så man kan leva som vanligt.

  Kristina
 • Jag har under åren haft olika besvär som t ex axlar, handleder och rygg. Hos er har orsakerna pedagogiskt förklarats med påföljande behandling och övningar som hjälp till självhjälp att ta med hem. Det lugnet jag känner när jag inser orsaken till det onda gör enorm skillnad för läkningen. Det personliga mottagandet går direkt in i hjärtat men har också utvecklat min självkännedom.

  Pia
  60 år
 • Jag hade under en längre tid haft ont i nacken och ryggen och genom åren fått mer eller mindre givande ”quick-fixar” hos olika behandlare. Det var först när jag kom till Stockholmsosteopaterna som mina bekymmer sågs ur ett nytt perspektiv.

  Det jag uppskattar med osteopatin är helhetstänket och att man försöker finna orsakerna till smärtan och inte bara försöker lindra den. Jag har kombinerat osteopatin med ett yogaprogram unikt för mig och mina förutsättningar vilket varit mycket värt då jag där kunnat fokusera på några av de bakomliggande orsakerna till min smärta. Förutom behandlingarna har jag fått många goda råd och hälsotips. En extra bonus har varit att min kroppskännedom och förståelse för hur allt hänger ihop har ökat.

  Anna
 • Har i många år haft ont i ländryggen samt trötthetskänsla i ländryggen/höften/benen. Behandlingarna var helt fantastiska. Kände mig trygg och väl omhändertagen. Besvären blev mindre. För mig fanns det inget bättre än en bra osteopatisk behandling mot mina besvär då osteopatin har ett holistiskt sätt att se på människan.

  Irene
 • Behandlingen kändes skonsam och omsorgsfull. Den hjälpte mig att bli av med smärtan men bidrog också till en bättre kroppskännedom. För en som lätt kopplar bort kroppen vid perioder av stress eller oro hjälpte behandlingen mig också att lyssna på kroppen i tid.

  Lotta
  52 år
 • Den största skillnaden var att Luke till skillnad från andra jag träffat för mina ryggproblem, läkare, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och massörer, var intresserad av min berättelse. Det var tydligt i och med att det var generöst tilltaget med tid till just patientberättelsen vid första besöket. Det som slog mig var också att han verkligen lyssnade eftersom han ställde följdfrågor som utgick från min berättelse snarare än från en tidigt ställd diagnos. Jag kände mig sedd och väl bemött. Jag var väldigt förvånad över hur stor effekt behandling hade utan att den hade känts smärtsam eller för våldsam. Jag blev mycket hjälpt av behandlingarna jag fick och jag är tacksam för det bemötandet jag fick som var som natt och dag från vad jag tidigare varit med om.

  Helena
  44 år
 • Är rakare i kroppen och har mindre ont, andas bättre. Eftersom att mycket av mina problem hamnar i bröstryggen.

  Marina
  40 år
 • Jag har gått hos Stockholmsosteopaterna i flera omgångar för att få hjälp med olika värkproblem, framförallt. För mig har det funkat väldigt bra, ett fantastiskt komplement till den konventionella vården som jag också får för att hantera min endometrios. Den här gången fick jag hjälp med värk i höfterna och problem med urinblåsan. Efter en operation där urinblåsan reparerats blev den överkänslig och jag vaknade till exempel varje natt av att jag behövde kissa. Efter behandling hos er försvann det problemet. Värken i höften är kvar, men har minskat.

  Ulrika
  47 år
 • Sökte för knä men har också fått hjälp med nacke, bröstrygg och svank/bäcken samt med att komma ner i stressnivå i samband med nära anhörigs olycksfall. Jag har gått hos ”världens bästa” Mark sedan 2015, först på osteopathögskolan och sedan hos Stockholmsosteopaterna.

  Det har varit fantastiskt och efter varje behandling känns kropp och knopp väldigt bra. Jag har fått ett nytt förhållande till kroppen och reflektera mer över hur jag mår och varför. Som mest har jag fått behandling varannan vecka men nu ca 3 gånger per år eftersom det mesta känns bra. Jag har redan rekommenderat Stockholmsosteopaterna till flera vänner som haft problem och kommer att fortsätta göra det framöver.

  Gabriella
  53 år
 • Det är alltid så fantastiskt att få osteopatbehandling. Att veta att hela kroppen är med i behandlingen och efteråt känner jag mig som ny. Tacksam för Osteopati som jag går kontinuerligt på för att hålla kroppen på rätt kurs.

  Annette
  57 år
 • Skillnaden före och efter var enorm: jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle kunna leva utan smärta. Min terapeut var väldigt snäll från första besöket och jag kände att en professionell äntligen lyssnade på mig och min kropp.  Den första sessionen var konstig, eftersom jag förväntade mig att få en regelbunden massage. Jag kände ingen förbättring men två dagar senare började jag känna hur smärtan försvann. Jag kände lättnad, äntligen hade jag hittat en tillförlitlig terapi och viktigast av allt hade jag återfått förtroende.  Jag kunde lita på min kropp och att jag fortfarande var stark.

  Mia
  37 år
 • Knäproblem sedan 4,5 år har satt sina spår men jag har fått stor hjälp, tips på egen träning, pepp och proffsig behandling. Faktiskt för både kropp och själ. Jag är såå glad över att ha hittat Stockholmsosteopaterna!

  Anna
  64 år

Vill du lämna återkoppling?

Vi vill både förstå mer om vad som har hjälpt dig och på vilket sätt. Det hjälper oss att bli mer tydliga i vår kommunikation om hur osteopati skulle kunna hjälpa andra. Vår önskan är därför att ta del av din upplevelse av att gå på behandling hos oss och på vilket sätt det känns hjälpsamt för dig.